Lilla Bus

Lilla Bus

lördag 4 juni 2011

Tankar som maler!

Nu har det gått någon dag sen vi var i Lund, dom två dagarna efter besöket brukar vara ganska ok rent tankemässigt, men sen börjar oron mala igen inför nästa besök.
Och nu oroar man ju sig lite extra för att vi ska träffa han som kanske sitter på några av svaren, nevrokirurg låter ju så himla alvarligt, bara det namnet säger ju att något är super fel. Jag har igentligen inte en aning om vad en nevrokirurg gör, men det är ju säkert rätt sorts läkare eftersom vi blivit skickade dit. Vi är vartfall på ett vis glada att det snart är dax att träffa honom.'

Det är skönt att vara här ute på Landön, det händer något hela tiden så man hinner inte med allt det vanliga grubblandet, och att tiden går lite fortare. Det är fantastiskt skoj med alla gäster och säsongare som är här over helgen, nu ser det verkligen ut som en camping igen. Ikväll är det även premiärdans på skärgårdsbanan, så alla förberedelserna är i full gångå och alla laddar för en helkväll.  Emma har följt med kopisar till Broby marknad och va så stolt över att hon fick åka med utan oss. Hampe är lite småsur för att han inte fick följa med, men här är gott om kompisar för han  att leka med. Vädret är ju helt klart på våran sida, solen skiner från en blå himmel.
Nu får jag ta ett varv till i min elbil o´ch se viktig och tjock ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar