Lilla Bus

Lilla Bus

torsdag 19 januari 2012

Mr och sövning!

Idag är det då dax för Elins koll nere i Lund, en ny MR ska göras så vi får reda på resultatet efter den första OP. Vi hoppas ju även på att vi ska få någon form av plan vad dom har tänkt sig här lite längre fram. Jag och J räknar ju med att det kommer att bli fler OP framöver, men har ju inte en aning om var när eller hur!

Dom sista veckorna har väl varit si och sådär, konstanta förkylningar har avlöst varandra i ett, skitdrygt och tråligt. Hon har fått sin första tand och har en till påväg. Matlusten har varit kass som sören så nu har vi med fått känna på hur det är när dom inte vill äta, men med Elin blir ju all oro så mycket större när där är något som strular, fantasin har ju en förmåga att skena. Hennes vikt har äntligen stabiliserats något så nu är vi innan för kurvurna igen haha inte något ont som inte har något gott med sig!
Denna veckans invägning stannade på 11010g och 72 cm, huvudmåttet har stått stilla på 44,4 det oroar lite grann, men jag försöker se det positivt att det är hjärnan som har plats att växa inåt och därför inte trycker utåt.

Nu får vi ta och packa ihop oss och ladda för en heldag i Lund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar