Lilla Bus

Lilla Bus

måndag 5 september 2011

Dagen med stort D!



Nu är dagen inne :( Dagen vi både har längtat efter och som vi inte ville skulle komma!
Jag har sovit uselt i natt med mycke mardrömmar om allt möjligt konstigt, just nu känns det lite gran som om man har en sådan där utanför kroppen upplevelse, att man bara står ovanför medans kroppen packar och gör oss i ordning för avfärd. Idag har dom stora barnen fotografering i skolan så dom ska med stylas å fixas till lite så dom blir lite finare än vanligt.

Vår dag kommer att se ut såhär ca: 08,15 sista matningen innan hon ska fasta, 08,30 avfärd mot Lund, 10,00 inskrivning. Efter inskrivningen ska hon få Emlaplåster så dom kan sätta en nål på henne i armveck eller på handrygg.
Innan vi sen går till själva MR undersökningen vid ca 13,00 ska hon få lugnande medel i gumpen. I nålen som dom antagligen sätter på MR avdelningen kommer hon få narkosmedlet. Bara en av oss föräldrar får vara med när hon somnar, jag kan inte fatta varför den ena ska stängas ute...
Timmarn innan det är dax för narkos kommer nog bli ganska jobbiga, med tanke på att Elin inte gjärna missar sina mattider, sista timmen blir nog inte kul för någon.

Jag uppdaterar här hur det har gått så fort det finns möjlighet, håll nu alla tummar ni bara kan för att detta ska gå bra.

Kram!

3 kommentarer:

  1. Det kommer gå bra! Jag hoppas båda föräldrarna får vara med, det fick vi fast det stod bara en på kallelsen. Stor kram Erica

    SvaraRadera
  2. Kommer tänka på er massor idag. Hoppas innerligen allt går bra för er och lilla Elin! Kram.

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna för att det går bra! Det gjordes en MR på min dotter också, när hon var 3månader. Reslutatet fick vi vänta på i nästan 2 månader. Hade nästintill "glömt bort" att det skulle kunna vara någonting, men så en dag kom kallelsen till neuro, och 1vecka senare rasade våran värld. Läkarna sa det vi fasat för. Att de gjort "diskreta fynd" som de så fint kallade det....Är lite i samma sits som er; tiden får utvisa vilka men som diagnosen innebär för just våran dotter. Då det är en diagnos med många symptom och många olika grader så är det svårt att fastställa redan nu (fast att hon snart är 2år) vilka problem (förutom den grava synskadan) som hon kommer behöva brottas med.

    http://corinnesmamma.blogspot.com/search/label/resum%C3%A9?updated-max=2011-01-02T07%3A47%3A00%2B01%3A00&max-results=20

    SvaraRadera